måndag 12 oktober 2009

Borttappat

Jag har tappat en sjal men inte hoppet om att hitta den. På missingXsom handhar hittegods från Arlanda, Arlanda express, SAS m fl flygbolag och SJ-tåg hittade jag en sjal i rätt färg bland hattar, romaner och insulinsprutor som någon annan förlorat. Nu hoppas jag bara att det är min, det är snö och kallt häruppe och jag saknar den.

Jag hittade en lista på hittegodscentraler också, den kanske kan vara till glädje för någon annan slarva?

5 kommentarer:

Petra sa...

S har glömt sin mössa här hos oss, förresten.

Norr om redligheten sa...

Bra, det är väl billigare än att få ut den från Arlanda? Vi hämtar den gärna v 44 eller 45. Är det Mercichoklad vi ska ha med oss då? Deras reklam får mig att vilja hoppa från höga platser.

petra sa...

Mercichokladsreklam får alla runt om mig att vilja hoppa från höga platser (alt slänga mig ut från dem) eftersom den stämningsfulla melodin sätter sig på min hjärna som kardborre i ett hår.

Petra sa...

Hm, jag föredrar ju vit choklad (jaaa jag vet att det inte är riktig chåckela). Varken tack eller mercichåckela behövs - bara ni kommer och vill dricka vin med mig.

Norr om redligheten sa...

Ok, bojkottar Merci, väljer rusdrycksalternativet. Ni kunde ju komma upp hit på Petra&petrahelg, man kan ligga på ett renskinn i snön och dricka sitt vin. Ska jag tro en bekants Facebooksutrop i dag är isen tjock nog att åka skridskor på. Det är vinter. Oktober. Dags att boka resa kanske?...